OUR PHONE NUMBER: +60 12-528 6366
 

3kg KBC Egret Brand Cili Sauce(廣美珍鹤标辣椒酱)

  • RM23.90

KBC鹤标辣椒酱是一种很适合作为各式口味辣椒酱的基础酱料。尤其是mama档专用,用来做炒面酱、

Add to Wish List

Compare this Product

Ex Tax: RM23.90

Availability: In Stock

Product Code: 0039

KBC鹤标辣椒酱 Chili Sauce(340gm/1kg/2.7kg/3kg )


KBC鹤标辣椒酱是一种很适合作为各式口味辣椒酱的基础酱料。尤其是mama档专用,用来做炒面酱、

Pasembur(鲜鱼-槟城小吃)。

中式的用法是用於烹調朱腸粉醬、魷魚蕹菜醬、釀豆腐醬。也是煮囉吔酱的主要材料。

直接的沾酱是用在薄饼(Popiah)、炸五香肉卷(Lobak).

鹤标辣椒酱的主要成份是辣椒和番薯,白砂糖、食用盐及含有核准食品防腐剂。

中文名:鹤标辣椒酱

巫文/英文名:Sos Cili Bangau/ Egret Brand Chili Sauce

主要食材:水、红辣椒、番薯、白砂糖、食用盐、含核准食品色素及防腐剂。

Ramuan:   Air, Cili Merah, Ubi Keledek, Gula, Garam and bahan perisa yang dibenarkan.

Ingredients: Water, Red Chili, Sweet Potato, Sugar, Edible salt and contains permitted food preservative.

口    味:鲜、咸、辣

Perisa: Masin dan Pedas

Flavor: Salty and Spicy


储藏方式:置于阴凉干燥处,开启后请冷藏

Simpan di tempat dingin, sejukkan selepas dibuka.

Storage recommended : Store in cool and dry place in well-closed condition. 

 Keep in room temperature, refrigerate after opening.


保质期: 18个月

Tarikh Luput: 18 bulan

Shelf life : 18 months in well-closed condition.


用    途:朱腸粉醬、小吃薄餅醬、魷魚蕹菜醬、釀豆腐醬、福建小吃煎鹵肉醬、mama档炒面酱。

        用来煮囉吔酱的主要成份。炸萝卜糕沾酱和菜粿(chai kuih)等。

规    格:340g

Packing: 340gm


KBC Egret Brand Chili Sauce is a suitable sauce for various flavors of food.  

Especially for the mama stall, it is used for fried noodles and Pasembur.


The Chinese-style is used for cooking Chee Cheong Fun sauce, squid and water spinach sauce, 

and stuffed tofu sauce. It is also an ingredient for cooking Rojak Sauce.


It is also used as a dipping sauce for fried popiah and fried five spice meat roll (Lobak).


The main ingredients of Egret brand chili sauce are chili and sweet potato, white sugar, edible salt 

and permitted food preservatives.


Widely prepared and used as:

Chee Cheong Fun Sauce, Popiah Sacue, Squid water spinach sauce, Stuffed Tofu Sauce, 

Fried 5 spice Meat Roll (Lobak) and mama stall fried noodle sauce.  


It is also a main ingredient of cooking Rojak Sauce.

Dipping Sauce for veg. dumpling(chai kuih)etc.


KBC Sos Cili Cap Bangau adalah sos asas yang sangat sesuai untuk pelbagai masakan. 

Khusus untuk warung mama, digunakan untuk membuat sos Mi Goreng dan Pasembur.


Dalam masakan Cina digunakan untuk memasak sos Chee Cheong Fun,sotong Kangkung dan sos Yong Taufoo. 

Ia juga merupakan bahan utama untuk memasak Kuah Rojak.Sebagai sos utama dalam masakan popiah dan 

sos mencelup.


Bahan utama sos cili cap bangau adalah cili merah dan ubi keledek, gula putih, garam yang boleh 

dimakan dan pengawet makanan yang diluluskan.


Sesuai sebagai:

 Sos Chee Cheong Fun, Sos popiah, Sos sotong kangkung, sos yong taufoo, sos mi goreng mama.Bahan utama 

yang digunakan untuk memasak Rojak sauce.Sesuai sebagai sos celup untuk masakan ala goreng.

Reviews

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!